Vacature voor 
Social Specialist


We zijn op zoek  naar iemand met een eigen kijk op marketing en social advertising, die met een kritische blik strategieën weet te vertalen naar resultaat gerichte campagnes.

Wat moet je kunnen?

Je hebt het analytische vermogen om complexe vragen te doorgronden en de energie en drive om projecten met een duidelijk doel én focus verder te brengen. De Facebook Business Manager kent geen geheimen meer voor jou en je bent daarnaast op de hoogte van alle ins en outs van andere social kanalen. 

Wat ga je doen?

- Je bepaalt de juiste targeting en media mix en weet doelstellingen te vertalen naar meetbare KPI’s.

- Je analyseert het mediagebruik van de doelgroep en maakt op basis hiervan een scherp mediaplan.

- Je draagt de verantwoordelijkheid over het inrichten, monitoren en optimaliseren van social advertising campagnes.

- Na afloop trek je heldere conclusies en deel je je aanbevelingen op een professionele manier met de klant.

- Je bewaakt doelstellingen van de klant tijdens het hele proces en schakelt intern én extern om het doel, scherp te houden.

- Je identificeert kansen voor onze klanten en brengt social trends in kaart.

- Je bent een sparringspartner op het gebied van social media van zowel collega’s van creatie, accountmanagement en strategie, maar ook van de klant.

- Als social specialist hoef je niet met het campagne idee op de proppen te komen, maar deze wel verbeteren en verfijnen met inzichten vanuit social media.

 

Sollicitatieprocedure verloopt via de HR afdeling van Greenhouse. Ga via de paarse button naar de vacature op werkenbijgreenhousegroup website om te solliciteren.