Vacature 
Senior Creative

 


We zoeken naar een senior creatief die een passie heeft voor digital advertising campagnes, social media en content. Iemand die graag samen met een team van digital designers werkt aan sterke geïntegreerde campagnes. Voor merken als: ICI PARIS XL, Vodafone, ING, CZ, Kruidvat, PON, PSA en Amazon. 

We zoeken altijd getalenteerde mensen. Iemand die het liefst samen met een geweldig team, interessant en goed werk maakt. Een creatief bij Blossom weet dat we samen meer bereiken en herinnert ons eraan waarom dit belangrijk is. Iemand die net zoveel energie stopt in onze huidige klanten als enthousiast wordt van pitchen op nieuwe.  

Verantwoordelijkheid

Als senior creative word je direct verantwoordelijk voor werken aan een aantal projecten voor meerdere klanten tegelijk Je kunt andere designers aanmoedigen en aansturen, bent in staat om strakke rationale en overtuigende pitchdocumenten te maken. Je maakt indruk op klanten in een presentatie. Is copy je skill, dan snap je taal als geen ander, zowel short als long. Ben je meer visueel ingesteld dan weet als geen ander met stijl en smaak iets heel mooi te maken, wat ook past bij het merk. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en in staat om een project vast te pakken en vooruit te stuwen, zonder de deadline en budget uit het oog te verliezen.  

Wat verwachten we van je:

 • Dat je jezelf eigenaar voelt van project van concept en planning tot productie en oplevering. 
 • Dat je nauw samenwerkt met designers en ervoor zorgt dat ze het best denkbare werk kunnen maken. Door vlijmscherpe en heldere concepten en strakke copy/ designs. Met je ervaring kun je werk helder overbrengen voor mensen intern en extern zodat het als een zoet broodje over de toonbank naar de klant gaat. 
 • In je functie ben je in staat om andere creatives te helpen groeien in hun ontwikkeling in lijn met hun eigen individuele doelen en in samenwerking met de Creative Director. 
 • Je bent conceptueel sterk en kunt in elke stadium van een project ideeën te ontwikkelen.  
 • Je kunt goed samenwerken met producers, een projectplan mee opstellen, inschattingen maken en begrijpt waar, wat nodig is in de productiefase. 
 • Je helpt waar nodig met het zoeken naar nieuwe collega’s en stagiairs. 

Skills:

 • Een portfolio met sterk onderscheiden digital advertising / content werk voor grote (inter)nationale merken. 
 • Ervaring en aantoonbaar begrip in het vakgebied van online advertising campagnes, social content campagnes, influencer marketing, video en branded content.
 • Uitgebreid begrip van social media content creatie en media inzet. Je weet wat werkt binnen bestaande en nieuw opkomende platformen.  
 • Je bent op de hoogte van nieuwe innovatieve mogelijkheid en bereid om nieuwe dingen te proberen die je nog nooit hebt gedaan. 

Kwalificaties: 

 • Je hebt ervaring als creative in bij voorkeur in de digitale advertising industrie bij een toonaangevend bureau
 • Je kunt laten zien dat je de nodig video en brand ervaring hebt. 
 • Een communicatieopleiding / creative media opleiding gevolg of gelijkwaardige ervaring in de industrie.  

Solliciteren

Sollicitatieprocedure verloopt via de HR afdeling van Greenhouse. Ga via de paarse button naar de vacature op werkenbijgreenhousegroup website om te solliciteren.