Vacature 
Motion Designer

 


Ben je at ease in After Effects en wordt je blij van een spot-on keyfame? Weet je met je skills het teams te inspireren? En zou je ook willen dat Andrew Kramer je best buddy was?... Nou dat laatste kunnen we niet voor je regelen maar als de rest je aanspreekt nodigen we je graag uit voor een goede bak koffie en een kennismaking.

Functie

Binnen je klantteam ben je met je collega Motion-Designers iedere dag in de weer om snappy social content te maken. Je weet hoe je de social formats naar je hand kan zetten om ze van het scherm af te laten spatten. Met alle tools die je voor handen hebt switch je in 1 vloeiende beweging van Illustrator, via Photoshop zo naar de tijdlijn van After Effects. Waar je met de 3d camera een wereld creëer waar iedereen via een Insta story of tappend Snapchat ingezogen wordt. Daarnaast vind je ook je rust in het sparren met collega's over nieuwe social formats en op welke social kanalen deze het beste tot hun recht komen. Samen met een Copywriter presenteren jullie strakke concept vertalingen onder de bezielende leiding van een ervaren Creative Lead.

Team

Samen met je team overzie je een campagne van begin tot eind en ondersteunen jullie elkaar met je kennis en ervaring. Je neemt de leiding over je eigen project en neemt de klant mee in je ideeën en de executie. Daarnaast overzie je de feedback pro-actief en verras je je collega's met je enthousiasme en een altijd-voor-elkaar-klaar-staan mentaliteit. Is de campagne klaar dan vier je dit, virtueel of IRL, kijk je samen terug maar ook weer vooruit naar nieuwe uitdagingen. Zodat je met trots je eigen werk ziet schitteren op Facebook of Twitter.

Solliciteren

Sollicitatieprocedure verloopt via de HR afdeling van Greenhouse. Ga via de paarse button naar de vacature op werkenbijgreenhousegroup website om te solliciteren.