Internship
Design and Motion

Als stagiair(e) bij We are Blossom werk je samen met andere designers en creatieven voor mooie merken als Chio, ING, Kruidvat, CZ, Brabantia, ICI PARIS XL en héél veel gave automerken.Je helpt bij het bedenken, ontwikkelen én creëren van uiteenlopende concepten en de uitvoering daarvan. Denk aan stilstaand beeld, video én motion graphics! Een affiniteit met programma’s als After Effects en Premiere is een pré. Samen met je collega’s (designers, copywriters, art directors, strategen etc.) ontwikkel je de mooiste en effectiefste online campagnes. Je bent social savvy, praktisch ingesteld en begrijpt dat design niet alleen creatief, maar ook functioneel en commercieel moet zijn.

Wat verwachten we van jou?

Je bent zelfstandig, maar ook een goede teamplayer. Je gaat namelijk niet alleen posts uitwerken, maar wordt ook betrokken in de conceptfase om zo samen met je collega’s excellerend werk te leveren! We vinden het belangrijk dat je eigen initiatieven toont en staan open voor jouw frisse en kritische blik.

Wat kun je van ons verwachten?

Een leuke stagevergoeding, de allerleukste collega’s waarmee je iedere dag mag samenwerken, workshops, kennissessies, trainingen… Noem maar op! Wij gaan ervoor zorgen dat jij niets tekort komt op het gebied van visual design, motion graphics en/of conceptuele ontwikkeling. Of je nu thuis werkt of op kantoor in hartje Eindhoven!