Internship
AR/VR and 3D Motion


Raak jij geïnspireerd door het werk van The MILL, Ash Thorp en Jack Sachs? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij het horen van AR bloei je helemaal op en beginnen je handen te jeuken. Je wilt ‘t liefst zo snel mogelijk achter een computer kruipen bij het horen van nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn op zoek naar een 3D stagiair(e) die interesse heeft om binnen AR te ontwikkelen en komt helpen bij awesome projecten!

Je werkt samen met andere creatieven om mooie, innoverende en gave concepten vorm te geven. Dit doe je voor kleine en grote campagnes voor klanten als Snickers, Fiat en KPN. Storytelling is belangrijk, daarom ga je op zoek naar mogelijkheden waardoor je het verhaal van een merk nog beter kan vertellen. Leren vind je ook héél erg belangrijk, je bent tenslotte een stagiair. Daarom ga je tijdens je stage aan de slag met de nieuwste programmaʼs en technieken. Denk hierbij aan AR binnen AR studio en Lens studio. Je bent vooral bezig met het maken en animeren van models om deze vervolgens te implementeren in AR studio, Lensstudio. In samenspraak met andere creatieven ga je de mooiste creaties maken. Naast 3D en motion design, gaat je aandacht ook uit naar nieuwe technologieën. Denk hierbij aan AR-filters voor Facebook en Snapchat. Omdat je leergierig bent, verwachten we dat je op onderzoek uitgaat. Je probeert een weg te vinden in deze nieuwe programmaʼs zodat ze relevant kunnen zijn voor onze klanten.

Wat kun je van ons verwachten?

Stagevergoeding. De allerleukste collega’s waarmee je iedere dag mag samenwerken. YES! Workshops, kennissessies, trainingen… Wij gaan ervoor zorgen dat jij niets tekort komt op het gebied van je design, motion en/of 3d ontwikkeling. Gratis lunchen op het werk. Werken met gave innovaties als VR, AR, AI, chatbots en 360º video…Maar vooral: een verschrikkelijk leuk en hecht team waar je mee samen mag werken in een ambitieus, jong, snelgroeiend creatief bureau.